• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit Search
0

"Preparing file for editing" works for one Lightroom folder, but not the next.

New Here ,
Jan 18, 2022 Jan 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When trying to edit a file in Topaz AI DeNoise yesterday, Lightroom had no problem "Preparing File for Editing" and then opened it up in the other app. Today, with a new folder of photos I tried it and it got hung up on "Preparing File for Editing", never opening in the other app. I tried going back to yesterday's folder of photos, and those photos still open in the other app with no problem.

 

Lightroom Classic version 11.1
Windows 10 - Home Edition version 10.0.19044

TOPICS
Windows

Views

89

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2023 Jan 18, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am having the same issues.  On Jan 16th it worked and on the 17th and 18th I can't get it to work 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 19, 2023 Jan 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Some other recently updated Topaz plugins are having such issues, e.g. Photo AI 1.17 needed a rollback to 1.16 to get it working properly. Have you updated it recently?


Sean McCormack. Author. Magazine Writer. Former Official Fuji X-Photographer.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines