Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Topaz plug in's and DxO plug in not working from LR and Ps

New Here ,
Jun 02, 2021 Jun 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When trying to edit in a plug in from LR or PS I receive a crash error, a duplicate image is formed but Topaz or the Nik collection chosen do not open at all. I have uninstalled and re-installed all plugins, and LR and PS. this did not solve the problem. I am using windows 10.

Error message.PNG

TOPICS
Crash or freeze, Problem or error, Windows

Views

295

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Which versions are you using of each app?

 

  • Photoshop
  • Lightroom Classic
  • Topaz
  • Nik Collection 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi John, the latest as of yesterday. I have just uploaded the Nik collection 4, I have Creative Cloud which periodically updates PS and LR. And Topaz is also the latest.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Have you reported this to Topaz and Nik also?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yip, standard reply is to un-install and re-install. With topaz, it won't even open as a stand alone, so I am thinking it may be my system that has a problem. Just don't know what i should do.....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thinking i should do a factory restore....and start again!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 05, 2021 Jun 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please post your System Information as Lightroom Classic (LrC) reports it. In LrC click on Help, then System Info, then Copy. Paste that information into a reply. Please present all information from first line down to and including Plug-in Info. Info after Plug-in info can be cut as that is just so much dead space to us non-Techs.

GoldingD_0-1622952042134.jpeg

 

GoldingD_1-1622952042135.png

 

GoldingD_2-1622952042135.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 05, 2021 Jun 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Also, see:

https://support.dxo.com/hc/en-us/sections/115004010948-Error-conditions-messages-FAQs

mind you, I do not immediately see your issue on that page.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines