• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Unable to apply presets in Lightroom Classic Develop module (macOS)

New Here ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

i can't apply all presets

 

 

 

 

{Title edited y Modertaor}

TOPICS
macOS

Views

47

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry about the trouble with presets in Lightroom Classic. We're here to help.

Could you please share the version of Lightroom (Help > About Lightroom) and the macOS version on your computer? Is it happening with particular image formats or any image? What type of previews is in use? Can you go into the Library module, apply the preset through Quick Develop, and let us know if that helps? 

Did you try re-installing the application?

 

You can try to reset the preferences of Lightroom using the steps mentioned here: https://adobe.ly/2JSym5e.

Please backup your presets prior to resetting the preferences.

 

Let us know how it goes.

 

Thanks,

Ranjisha

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Resetting preferences has fixed this problem for a few others recently.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines