Videos No Longer Importing

Community Beginner ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I can no longer import any videos. I get the same error as posted below.

 

Most of these videos are videos from my cell phone. But I have tried moving the files to different folders (nope), adding instead of moving files (nope). I tried older mp4 videos from 2008 (nope). I tried an .mov file (nope). I tried turning GPU acceloration off (nope). I tried clearning all the caches (nope). I tried uninstalling all lightroom even preferences, and reinstaling (nope). I am on the most updated 10.4, on Windows 10, recent updates. AMD 3700X CPU. Nvidia 2070 GPU.

 

The video previews also don't show up in the import screen as well.

guthriew_0-1634225812448.png

 

TOPICS
Windows

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have no plug-ins. Stock install. I've never even heard of mediacore.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

guthriew_0-1634234914859.png

I have tried disabling all of these as well. Did not work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Oh, I also went to the /Adobe folder and tried the renaming the folder to solution.old and it re-populated, that didn't work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advisor ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

i encountered this issue in osx recently and it was solved by changing a permission in the system prefs. I know you're using Win10, but i wonder if the issue has a similar solution.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 14, 2021 Oct 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Which permission? It may be a similar issue, I'll try things?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 05, 2021 Nov 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same problem. Tried importing some videos into LR and got a message saying that "Dynamic Link failed". I am also unable to export videos from the Slideshow module. Has anyone found a solution to this?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 05, 2021 Nov 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines