• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
3

When I open an image in Develop, it's entirely white.

Explorer ,
Jan 30, 2024 Jan 30, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Is there some setting I've goofed up?

Screenshot 2024-01-30 at 10.46.34 PM.png

TOPICS
macOS

Views

94

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jan 31, 2024 Jan 31, 2024

Try this: go to Preferences - Performance and turn off the use of the GPU. Does that help?

 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jan 31, 2024 Jan 31, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Try this: go to Preferences - Performance and turn off the use of the GPU. Does that help?

 

-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 31, 2024 Jan 31, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That did it! Thank you!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines