Why won't my .MOV video files import into Lightroom Classic Version 9.1?

Community Beginner ,
Aug 08, 2020 Aug 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi guys! I am trying to import .MOV video files from my Nikon D850 into Lightroom Classic Version 9.1. See screen shot for the message that pops up. Any ideas what's happening? I have never had a problem importing these video files before. Thanks! 🙂 P.S. I am on an IMac - Catalina Version 10.15.2.

TOPICS
Import and export, Mac, Problem or error

Views

112

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 08, 2020 Aug 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As a first troubleshooting step, update your LR to version 9.3 (the latest). If the problem still occurs, then upload one of the problem videos to Dropbox or similar and post the sharing link here. We can see if it loads into someone else's configuration, and if it doesn't, examine the video for possible corruption or incompatibility.

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 09, 2020 Aug 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

So people don't have to download the image you have attached to your post please Edit your post to remove the Attached screen shot and Include it in the body of the text of your post.

You do that by Clicking the "More..." link at the bottom of your post, Selecting "Edit Message" and then use the "Insert Photos" icon in the tool bar at the top of the Post/Reply/Edit dialog box like this.

2020-06-07 19_13_42-Camera Raw Brush tool problem - Adobe Support Community - 11189555.png
Thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 20, 2021 Jun 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have the same issue and I'm using Creative Cloud, so my LR Classic is always up-to-date. Whenever I try to export a video file, even very short and small files, the prgress bar gets stuck around the halfway point and it never does finish. I'm running Mojave 10.14.6 on an iMac. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines