Highlighted

Зависание и отключение Lightroom при включении модуля "Разработка".

New Here ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Кто-нибудь может мне подсказать, какие действия нужно предпринять, чтобы мой Lightroom classic работал? При включении модуля разработка программа зависает, потом приходит сообщение с просьбой прислать информацию об ошибке. После отправки требуемой информаци программа выключается. Моя версия Lightroom classic- 9.4. Это происходит  и в пробном варианте, и в полной версии. Предлогаемый набор инструментов самый незначительный. Почему?  Нигде не могу найти информацию. Надеюсь на помощь.temp_1590283830703c1f04f4e-55f8-450d-b953-1da16d2e323b_001.png

Adobe Community Professional
Correct answer by Axel Matt | Adobe Community Professional

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue. 

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom. 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html 

 

If Lightroom doesn't start correctly the please see "Solution 2" in the document behind the second link. 

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

 

If this doesn't help we need more informations about your environment. 

  • Which operating system do you use? 
  • Which version of Lightroom do you use? 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on. 

 

Do you get an error message? If yes, please post the exact message or an screenshot.  

 

TOPICS
Crash or freeze

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Зависание и отключение Lightroom при включении модуля "Разработка".

New Here ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Кто-нибудь может мне подсказать, какие действия нужно предпринять, чтобы мой Lightroom classic работал? При включении модуля разработка программа зависает, потом приходит сообщение с просьбой прислать информацию об ошибке. После отправки требуемой информаци программа выключается. Моя версия Lightroom classic- 9.4. Это происходит  и в пробном варианте, и в полной версии. Предлогаемый набор инструментов самый незначительный. Почему?  Нигде не могу найти информацию. Надеюсь на помощь.temp_1590283830703c1f04f4e-55f8-450d-b953-1da16d2e323b_001.png

Adobe Community Professional
Correct answer by Axel Matt | Adobe Community Professional

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue. 

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom. 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html 

 

If Lightroom doesn't start correctly the please see "Solution 2" in the document behind the second link. 

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

 

If this doesn't help we need more informations about your environment. 

  • Which operating system do you use? 
  • Which version of Lightroom do you use? 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on. 

 

Do you get an error message? If yes, please post the exact message or an screenshot.  

 

TOPICS
Crash or freeze

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 31, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue. 

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom. 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html 

 

If Lightroom doesn't start correctly the please see "Solution 2" in the document behind the second link. 

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

 

If this doesn't help we need more informations about your environment. 

  • Which operating system do you use? 
  • Which version of Lightroom do you use? 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on. 

 

Do you get an error message? If yes, please post the exact message or an screenshot.  

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 31, 2020 2
New Here ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Спасибо. Сразу все получилось!P1200523_24_25_27_28_30_31_easyHDR_edited.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2020 0