All Publish Services missing after update to 10

New Here ,
Oct 26, 2020 Oct 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

For years, I've used Publish Services to update folders on my computer (screensaver folder, desktop background folder, etc). I recently updated LR Classic to the new version 10 and now all my services are missing: 

tedg23096909_0-1603724174652.jpeg

How can I recover these or locate them on my computer?

TOPICS
Bug, Problem or error

Views

152

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Oct 26, 2020 Oct 26, 2020

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Oct 26, 2020 Oct 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you considered resetting the preference file?

 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/help/setting-preferences-lightroom.html

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 26, 2020 Oct 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That fixed it - thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines