Highlighted

An internal error has occurred

New Here ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was trying to export my photos but this message keeps pop up preventing me from doing so. 

I tried to reinstall lightroom but it didn't work.

Does anyone know how to fix it?

Screen Shot 2020-04-25 at 2.31.45 PM.pngScreen Shot 2020-04-25 at 2.31.48 PM.png

TOPICS
Crash or freeze, FAQ, How to, Import and export, Problem or error

Views

286

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

An internal error has occurred

New Here ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was trying to export my photos but this message keeps pop up preventing me from doing so. 

I tried to reinstall lightroom but it didn't work.

Does anyone know how to fix it?

Screen Shot 2020-04-25 at 2.31.45 PM.pngScreen Shot 2020-04-25 at 2.31.48 PM.png

TOPICS
Crash or freeze, FAQ, How to, Import and export, Problem or error

Views

287

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 25, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Cassie

 

Two questions: are you on Catalina and are the photos on an external drive?

 

Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 25, 2020 0
New Here ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I am on Catalina, and I store all my photos on a SSD drive, as well as the lightroom catalog file. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 25, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you given "Permission" for LR to access that drive?

 

If not, here's how to do that:

Go to your System Preferences and select Security and Privacy (found in the top section). Now click on the Privacy setting (#2 below). Now click on the lock on the bottom left (#3) and provide your administrator code. Then click on the "+" symbol at #4. This will bring up the standard Mac Open window. Look for Bridge, select it, it will now appear in that window and make sure it's checked. Close everything down and see if that makes it all work.

 

Please let us know if this works for you.

 

 

gary_sc_0-1587844612115.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 25, 2020 0
New Here ,
Apr 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I tried it but it didn't fix the problem. 

 

I didn't have this problem before and I have been using my drive fine. It only occurred starting from yesterday.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 25, 2020 0