bad program

New Here ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 I am going to stop with Adobe. I use I Mac, but when i edit my photos with Lightroom Classic after 3 photos everything blocked. I can not find support! Even not find a contact foor help. Adobe, little compagny. With other programs never problems.

 

Views

58

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Your post was moved over from the "Using the Community" forum, which is for getting help using this forum system, to a better forum.
LrC.

I hope this helps. Best of luck to you.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please post your System Information as Lightroom Classic (LrC) reports it. In LrC click on Help, then System Info, then Copy. Paste that information into a reply. Please present all information from first line down to and including Plug-in Info. Info after Plug-in info can be cut as that is just so much dead space to us non-Techs.

Please_Post_Your_Sys_Info_as_LrC_reports_it.png

 

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue.

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom.

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html

 

If Lightroom doesn't start correctly the please see "Solution 2" in the document behind the second link.

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences.

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

 

If this doesn't help we need more informations about your environment.

  • Which operating system do you use?
  • Which version of Lightroom do you use?

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on.

 

Do you get an error message? If yes, please post the exact message or an screenshot. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines