Highlighted

Before/After view messed up in Lightroom Classic 9.3 on Windows 10

New Here ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I just upgrade to Lightroom Classic version 9.3. When I click Before/After view, the "After" view screen is messed up no matter what is the photo being edited. This problem doesn't occur when I use Lightroom version 6. For details, please see the attached photo. Anyone can help ?

Many thanks./

Sunnybefore_after.jpg

 

 

 

{Thread title edited by moderator}

Topics

Problem or error

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Before/After view messed up in Lightroom Classic 9.3 on Windows 10

New Here ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I just upgrade to Lightroom Classic version 9.3. When I click Before/After view, the "After" view screen is messed up no matter what is the photo being edited. This problem doesn't occur when I use Lightroom version 6. For details, please see the attached photo. Anyone can help ?

Many thanks./

Sunnybefore_after.jpg

 

 

 

{Thread title edited by moderator}

Topics

Problem or error

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try turning OFF GPU acceleration in preferences, better? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
nikunj.m LATEST
Adobe Employee ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Sunny,

 

We're sorry about the trouble with Lightroom Classic. Please try disabling the option to Use Graphics Processor from Lightroom Classic by going to the Preferences, then Performance. Once done, quit and relaunch Lightroom Classic to check if that helps.

 

You can try to reset the preferences of Lightroom using the steps mentioned here: https://adobe.ly/2JSym5e

Please backup your presets prior to resetting the preferences.

 

Let us know how it goes!

Regards,

Nikunj

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...