Highlighted

Brush tool Is not working properly

New Here ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I using my Brush and It was working fine. I guess I press something in the keyboard and now is not working, before if I wanted to bump the exposure with a .44% was fine but now 4.00% it does a soft change... and it only the brush the gradueted filter and radial filter works perfect!!! THANK YOUUUU HELLLPPPP

Most Valuable Participant
Correct answer by johnrellis | Most Valuable Participant

[[This post contains formatting and embedded images that don't appear in email. View the post in your Web browser.]

 

Make sure Flow and Density are set to 100:

johnrellis_0-1598724407806.png

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

 

TOPICS
Problem or error

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Brush tool Is not working properly

New Here ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I using my Brush and It was working fine. I guess I press something in the keyboard and now is not working, before if I wanted to bump the exposure with a .44% was fine but now 4.00% it does a soft change... and it only the brush the gradueted filter and radial filter works perfect!!! THANK YOUUUU HELLLPPPP

Most Valuable Participant
Correct answer by johnrellis | Most Valuable Participant

[[This post contains formatting and embedded images that don't appear in email. View the post in your Web browser.]

 

Make sure Flow and Density are set to 100:

johnrellis_0-1598724407806.png

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

 

TOPICS
Problem or error

Views

36

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 29, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

[[This post contains formatting and embedded images that don't appear in email. View the post in your Web browser.]

 

Make sure Flow and Density are set to 100:

johnrellis_0-1598724407806.png

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 29, 2020 0
New Here ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

THANk YOU SO MUCH!!!!  You save my life

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 29, 2020 0