Brush tool Is not working properly

New Here ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I using my Brush and It was working fine. I guess I press something in the keyboard and now is not working, before if I wanted to bump the exposure with a .44% was fine but now 4.00% it does a soft change... and it only the brush the gradueted filter and radial filter works perfect!!! THANK YOUUUU HELLLPPPP

TOPICS
Problem or error

Views

71

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Most Valuable Participant , Aug 29, 2020
johnrellis Most Valuable Participant , Aug 29, 2020
[[This post contains formatting and embedded images that don't appear in email. View the post in your Web browser.]   Make sure Flow and Density are set to 100:   [Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]  

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Most Valuable Participant ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

[[This post contains formatting and embedded images that don't appear in email. View the post in your Web browser.]

 

Make sure Flow and Density are set to 100:

johnrellis_0-1598724407806.png

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
gabriela5C99 AUTHOR LATEST
New Here ,
Aug 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

THANk YOU SO MUCH!!!!  You save my life

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more