Highlighted

Carregamento infinito com clique botão direito do mouse e explorer trava após iniciar Lightroom

New Here ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Bom dia amigos,

 

Estou com um problema no meu notebook Dell i7 SSD 256, tenho instalado o Windows 10 atualizado versão 2004. Ao iniciar o Adobe Lightroom o explorer, principalmente quando tento acessar meu computador, está carregando infinitamente e depois travando. Clico com o botão direito do mouse tanto na área de trabalho, quanto no explorer e fica carregando infinitamente. Só resolve depois que reinicio o windows.

 

Alguém consegue dar um salve?

Obrigado.

Topics

Crash or freeze, Problem or error

Views

24

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Carregamento infinito com clique botão direito do mouse e explorer trava após iniciar Lightroom

New Here ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Bom dia amigos,

 

Estou com um problema no meu notebook Dell i7 SSD 256, tenho instalado o Windows 10 atualizado versão 2004. Ao iniciar o Adobe Lightroom o explorer, principalmente quando tento acessar meu computador, está carregando infinitamente e depois travando. Clico com o botão direito do mouse tanto na área de trabalho, quanto no explorer e fica carregando infinitamente. Só resolve depois que reinicio o windows.

 

Alguém consegue dar um salve?

Obrigado.

Topics

Crash or freeze, Problem or error

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue. 

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom. 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html 

 

If Lightroom doesn't start correctly the please see "Solution 2" in the document behind the second link. 

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

 

If this doesn't help we need more informations about your environment. 

  • Which operating system do you use? 
  • Which version of Lightroom do you use? 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on. 

 

Do you get an error message? If yes, please post the exact message or an screenshot.  

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...