Highlighted

Color filter flags have tiny bit of color (single pixel maybe) on the filmstrip panel.

New Here ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Color filter flags have tiny bit of color (single pixel maybe) on the filmstrip panel, whole box used to show the color. tried different screen resolutions. Same on laptop and main PC. Any ideas on how to get it visible again ?

Topics

Problem or error

Views

757

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Color filter flags have tiny bit of color (single pixel maybe) on the filmstrip panel.

New Here ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Color filter flags have tiny bit of color (single pixel maybe) on the filmstrip panel, whole box used to show the color. tried different screen resolutions. Same on laptop and main PC. Any ideas on how to get it visible again ?

Topics

Problem or error

Views

758

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please include a screen shot of the LR Classic window showing what you are seeing.

 

To my knowledge there is no Color filter Flag. There is a Color Label. The Color Lable is just a boarder around the actual image in both the Grid view and the filmstrip.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please post a screen-capture of the issue.

Also, please let us know the exact versions of your OS and Lightroom.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

lightroom1.jpg

Using latest windows 10 and lightroom cc classic, the color labels are hard to see.

I think it is because its started on a 4k monitor with the the "recommended 150%" scaling on display properties, if I set the scale to 100% and restart they are normal.

If I restart the PC and initially start lightroom on a lower resolution monitor it is also normal, I can then drag it to the 4k monitor and it remains normal.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Mar 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

To me, that looks like a bug.

I'll forward ...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Mar 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Bug is known and is being worked on.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
May 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Update: It is announced to be fixed in the next release (9.3). Don't ask when .... I don't know;-)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...