Colours change between the Develop and Library Modules

New Here ,
Feb 10, 2021 Feb 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Before anyone replies, I know about the problem of GPU acceleration on some cards. 

This is a brand new iMac with AMD Radeon Pro 5700 XT 16 GB

The problem is there with acceleration switched on or not and the only colour profile assigned at the moment is that which came with the Mac

Library module shows a picture with far less saturation, especially in the oranges

Any clues anyone?

TOPICS
Bug, Mac, Presets or profiles, Problem or error

Views

43

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 10, 2021 Feb 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As you indicate in your post there are issues with macOS (which have been acknowledged by Adobe) and LrC 10 the bulk of which are most evident to versions 10.1 and 10.1.1, it is better to revert to 10.0 until the fix Adobe is working on is released.

 

Regards, Denis: iMac mid-2015, 5K 27”, GPU 2GB, Ram 24GB, HDD 3TB, macOS 11.2.3, LrC 10.2, Lr 4.1, Ps 22.3, Pr 14.8.0; Camera OM-D E-M1.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines