Highlighted

Develop Module Problem

New Here ,
Nov 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When I try to work on an image in the Develop Module all I see is a series of horizontal lines.  I can send the image to Photoshop and work on it there.  This started when I updated to CC Classic 2019.Lightroom.JPG

Views

326

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Develop Module Problem

New Here ,
Nov 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

When I try to work on an image in the Develop Module all I see is a series of horizontal lines.  I can send the image to Photoshop and work on it there.  This started when I updated to CC Classic 2019.Lightroom.JPG

Views

327

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Nov 27, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Peter wrote,

Wow, just received an Email from Tanuj at Adobe.  The solution is go to Preferences, then Performance and uncheck "Use Graphic Processor."  And it worked.  Thank you, Tanuj!

Peter

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Mar 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks. Facing the same issue and solved by disabling the "Use Graphic Processor." from preferences.

 

Capture.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...