Develop Module streaking photos.

New Here ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Everyone,

I'm having issues with Lightroom Classic CC 2019. It works perfectly in all modles except the devevlop module. Below is a screen shot of the issue.

I'm guessing its a graphics card issue but I'm not sure. Can anyone assist me in fixing this issue?

 

Thanks 

 

Luke Hanna

TOPICS
Performance, Problem or error, Windows

Views

562

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jun 07, 2020 Jun 07, 2020
Two common possibilities here. - GPU optimization is not working correctly. Try turning it off in the Settings dialog. - Corrupted file. Need to restore it from the card or backup location.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Two common possibilities here.

- GPU optimization is not working correctly. Try turning it off in the Settings dialog.

- Corrupted file. Need to restore it from the card or backup location.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 15, 2021 May 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Im having the same issue - where is this in settings?? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 15, 2021 May 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Preferences: Performance Tab-

2021-05-16 05_43_08-Preferences.jpg

Regards. My System: Lr-Classic 10.3, Photoshop 22.4.2, Lightroom 4.3, Windows-10 Nikon DSLR.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 08, 2020 Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks so much! That has fixed the issue perfectly. Will I see any loss in performance with this option turned off?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 08, 2020 Jun 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Depends on the size of your monitor. The GPU accelleration is usually only helpful if your monitor is 4K or bigger. Even then, the adjustment brush will slow you down.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines