ecran noir en developpement

New Here ,
May 01, 2021 May 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour,

Je n'arrive plus à voir mes photos pour les retoucher. Dès que je passe en developpement j'ai un rectangle noir à la place de ma photo.

Pour info, je traite mes photos en CR2

 

Merci

Jean

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 01, 2021 May 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is the Using the Community forum (which is the forum for issues using the forums).

Please tell us what Adobe application you are using so that this can be moved to the proper forum for help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 01, 2021 May 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

[Moderator moved from Using the Community (forums) to Camera Raw.]

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 01, 2021 May 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Nancy, I think this belongs in Lightroom Classic, which has a Develop module.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 01, 2021 May 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

"..into development I have a black rectangle"

Try disabling GPU acceleration in Lr Preference performance panel, as there is likely an issue with your video driver.

If you are on Windows, go to your video card manufacturer's website and make sure your video driver is up to date. If there is a newer driver available, you can try turning the GPU back on after you install it. If you are on Mac, make sure you have installed your latest OSx updates.

 

 

Regards. My System: Lr-Classic 10.2, Photoshop 22.3, Lightroom 4.2, Windows-10 Nikon DSLR.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines