Edit Lightroom picture with radial filter in PS

New Here ,
Nov 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I edited a picture as a virtual copy in LR Classic 10.0.  I added a radial filter with shadows +100.
When I send this to PS, you can see the radial filter. Does anybody know this failure?
kroatien2020-02-0053.jpg

TOPICS
Bug, Import and export, Problem or error, Windows

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Edit Lightroom picture with radial filter in PS

New Here ,
Nov 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I edited a picture as a virtual copy in LR Classic 10.0.  I added a radial filter with shadows +100.
When I send this to PS, you can see the radial filter. Does anybody know this failure?
kroatien2020-02-0053.jpg

TOPICS
Bug, Import and export, Problem or error, Windows

Views

47

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 15, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Not much coming back from the forum on this for you, so I thought I'd suggest you post to the Adobe forum more likely to be monitored by others and maybe Adobe engineers,

Post to feedback.photoshop.com for:
  • Feature requests or wish to add your voice/vote to existing feature requests.
  • Demonstrable bug (repeatable with step-by-step instructions and screenshots).
  • Crash or error troubleshooting.

Hope this might help

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 16, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you use a special profile in Lightroom? There is a known bug where certain profiles are no longer applied when you send the image from Lightroom to Photoshop. If this was a profile with a LUT in it, I could imagine that wierd things can show if that suddenly gets lost while you used a filter on top of that profile.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 16, 2020 0
New Here ,
Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The profile is "Adobe Color", nothing special 😞

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 16, 2020 0
LEGEND ,
Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When sent to PS, was that as TIFF or PSD?

 

If TIFF, did you compress?

 

If compressed, what happens if not compressed?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 16, 2020 0
LEGEND ,
Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Was your radial filter oval as seen in the result?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 16, 2020 0
New Here ,
Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's fine with PS 22.0.1 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 20, 2020 0