Highlighted

Error "Die Datei wurde nicht gefunden"

Community Beginner ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm using Lightroom Classic since a few years and since my new parallel usage uf the Lightroom CC I have quite an issue and now idea how to solve it.

My external data storage is a Seagate 4TB and used to work well with my Mac. By now I see the prefiew of the pictures in my cataloge but whenever I would like to work in those picture I get the message that the file can not be found. The external storage did not show any probelms and all the software used is updated with the latest up-date-versions. > Does anyone know what to do? 

 

By the way the uplaod of new picture does not work as well!!! My personal horror story!

 

PLEASE. Has anyone a helpfull advice for me?

Community Beginner
Correct answer by SirRob | Community Beginner
Yes, i hafe updatet to Catalina

Topics

Bug, Import and export, Mac, Problem or error

Views

228

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Error "Die Datei wurde nicht gefunden"

Community Beginner ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm using Lightroom Classic since a few years and since my new parallel usage uf the Lightroom CC I have quite an issue and now idea how to solve it.

My external data storage is a Seagate 4TB and used to work well with my Mac. By now I see the prefiew of the pictures in my cataloge but whenever I would like to work in those picture I get the message that the file can not be found. The external storage did not show any probelms and all the software used is updated with the latest up-date-versions. > Does anyone know what to do? 

 

By the way the uplaod of new picture does not work as well!!! My personal horror story!

 

PLEASE. Has anyone a helpfull advice for me?

Community Beginner
Correct answer by SirRob | Community Beginner
Yes, i hafe updatet to Catalina

Topics

Bug, Import and export, Mac, Problem or error

Views

229

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have  you recently updated to Catalina?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Mar 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, i hafe updatet to Catalina

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In Catalina, there is a new OS program "security and privacy". You probably need to run this and turn on all the options for Lightroom.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
SirRob LATEST
Community Beginner ,
Mar 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Pefekt, that was the problem!
Thanks!!!!!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...