export problems

New Here ,
Feb 12, 2021 Feb 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied


When I export photos in LrC, I get some of the photos that have gray areas. What can be the cause of this and how can I solve this!

TOPICS
Import and export, Problem or error, Windows

Views

87

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Feb 12, 2021 Feb 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Could you post an example along with information about your version and OS?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 12, 2021 Feb 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

ik heb Lightroom Classic versie 10.1.1 en werk met windows 10 Home versie 20H2

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 14, 2021 Feb 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please post a screen capture demonstrating the issue.

thanks.

warmly/j

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines