Highlighted

I did my Up-Date - Now, my Watermarks do not work

New Here ,
Apr 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I did my normal update yesterday - 4-16-2020 and went to export my image, clicked my purchased watermark (since 2017) and nothing on the exported image shows up.  Need some help please

 

TIA,

 

Nick

Topics

Import and export, Problem or error, Windows

Views

86

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

I did my Up-Date - Now, my Watermarks do not work

New Here ,
Apr 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I did my normal update yesterday - 4-16-2020 and went to export my image, clicked my purchased watermark (since 2017) and nothing on the exported image shows up.  Need some help please

 

TIA,

 

Nick

Topics

Import and export, Problem or error, Windows

Views

87

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Apr 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Questions-

"Normal Update" I presume you mean Lr-Classic v9.2.1?

Is the Watermark graphic file still in the same folder location as before (since 2017) ?

Have you tried editing the Lr watermark in the Lightroom Watermark editor to check the graphic is available in the Watermark Preset?

What file format are you exporting?

Regards. My System: Lr-Classic 9.4, Lightroom 3.4, Photoshop 2020 (21.2.1), Nikon DSLR, Windows-10.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Apr 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

"Normal Update" I presume you mean Lr-Classic v9.2.1? Yes
Is the Watermark graphic file still in the same folder location as before (since 2017) ?  Why would it change
Have you tried editing the Lr watermark in the Lightroom Watermark editor to check the graphic is available in the Watermark Preset?  Can't visually see anythiing post selecting - just a square
What file format are you exporting?  .jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Apr 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Something probably got messed up.  Just reedit to old watermark preset by reselecting the file in the watermark editor Image Option section or delete the old watermark preset and recreate it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
WobertC LATEST
Adobe Community Professional ,
Apr 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can't visually see anythiing post selecting - just a square

So I am with Bob on his reply!

Just re-build a new Watermark Preset with the Graphic file and try the export again.

 

 

Regards. My System: Lr-Classic 9.4, Lightroom 3.4, Photoshop 2020 (21.2.1), Nikon DSLR, Windows-10.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...