I updated to the last version of LrClassic and nothing changes

Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there guys!

I was reading the new updates and I got excited, but after updating to the latest version I see no changes, no color wheels, no improved zoom, nothing...

 

What can I do? I've tried to uninstall it already.

 

FYI, I'm using MAC OS Big Sur

TOPICS
Mac, Problem or error

Views

91

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

First, let's do something very simple to confirm you updated successfully. Go to Help->System Info, does it say Lightroom Classic version 10.0?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, it does 😞

 

Captura de pantalla 2020-11-16 a las 13.35.57.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In the Develop Module, confirm that you have Process Version 5 for a given photo: Settings->Process Version->Version 5

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can confirm I have version 5

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Are you sure you are looking in the correct location in the Develop Module, Color Grading?

Screenshot 2020-11-16 at 9.47.23 AM.png

Regards, Denis: iMac mid-2015, 5K 27”, GPU 2GB, Ram 24GB, HDD 3TB, macOS 11.2.3, LrC 10.2, Lr 4.1, Ps 22.3, Pr 14.8.0; Camera OM-D E-M1.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes,

I do only have the HSL/Color module.

 

I do not have the color grading module.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In the develop module, press Ctrl-7 (Windows) or Cmd-7 (Mac).

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

FIXED!

Thanks everyone 🙂

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please what you did to correct the problem, this is so others users viewing the thread will know your solution.

 

Regards, Denis: iMac mid-2015, 5K 27”, GPU 2GB, Ram 24GB, HDD 3TB, macOS 11.2.3, LrC 10.2, Lr 4.1, Ps 22.3, Pr 14.8.0; Camera OM-D E-M1.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I found that the module was not activated thanks to what dj_paige said.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines