Image title covers photo in Develop

New Here ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

In the past few days, the camera generated title of my images suddenly started to be superimposed over a large part of the photo when I am trying to edit. This never happened before and it makes it very difficult to edit if you can't see the image. Did I accidently change the setting or is this another curse from Lightroom Classic?

TOPICS
Problem or error

Views

69

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Welcome to the forum. Please see the screen capture for the Forum Guidelines when creating a new thread.

Forum-guidelines.png

 

Regards, Denis: iMac mid-2015, 5K 27”, GPU 2GB, Ram 24GB, HDD 3TB, macOS 11.5, LrC 10.3, Lr 4.3, Ps 22.4.3, Pr 14.8.0; Camera OM-D E-M1.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Check to see if you Preferences for Font Size have changed.

DS256_0-1614541979266.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This sounds like the Info overlay.

Try pressing the I key once or twice.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 01, 2021 Mar 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Maybe this-

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic/white-box-across-top-of-screen-in-develop-mode/m-p/...

Another noted problem of Lightroom v6 and Mac Big Sur. (along with: Maps-gone, Face Recognition-gone, uninstall/install-gone!)

Regards. My System: Lr-Classic 10.3, Photoshop 22.4.2, Lightroom 4.3, Windows-10 Nikon DSLR.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines