Lightroom classic 10.1 doesn't have Color Grading.

New Here ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My Lightroom classic 10.1 doesn't have color grading, but my Camera Raw 13.1 has. Please help.

TOPICS
Problem or error

Views

89

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is it an older import you are trying to use it on?
Make sure to check if a process update is needed - look for the small "flash" symbol below the histogram.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks very much. I uninstalled LtrC and just reinstalled v10.1; it's now
working perfectly!

--
Happy New Year!

ZQ

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As F McLion mentioned, your photo is probbaly uisng an older Process Version (PV). Below screenshots show the flash symbol mentioned. If you mouse-click on same, you can convert the image or images in filmstrip to the latest PV.

 

Untitled-1.pngUntitled-2.png

 

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 28, 2020 Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes.

I uninstalled LtrC and have just reinstalled v10.1; it's now working
perfectly! Thanks very much!
--
Happy New Year

ZQ

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines