Lightroom Classic CC slideshow blank

New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In LR classic CC on a MacBook Pro, I set up a slideshow per the instructions on the website

I click "preview" and I may get one of the frames to show on the screen (it does note "showing 1/11 frames")

I click "play" and the screen is black.

I turned off all overlays in case I was getting black on top of all.

Same result

If I export to video, the slideshow  exports, I can view it in a video viewer, and it is fine, so the data seems to be there, I just cannot display it either in preview or play

Hi philshaffer,

Sorry that the slideshow is coming out blank when you preview or play it in Lightroom Classic CC. Which version of Lightroom Classic CC are you using?

Could you please uncheck "use graphics processor" under the Preferences> Performance menu in Lightroom and let us know if you're able to preview/play the slideshow?

Thanks,

Akash

Views

281

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Lightroom Classic CC slideshow blank

New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

In LR classic CC on a MacBook Pro, I set up a slideshow per the instructions on the website

I click "preview" and I may get one of the frames to show on the screen (it does note "showing 1/11 frames")

I click "play" and the screen is black.

I turned off all overlays in case I was getting black on top of all.

Same result

If I export to video, the slideshow  exports, I can view it in a video viewer, and it is fine, so the data seems to be there, I just cannot display it either in preview or play

Hi philshaffer,

Sorry that the slideshow is coming out blank when you preview or play it in Lightroom Classic CC. Which version of Lightroom Classic CC are you using?

Could you please uncheck "use graphics processor" under the Preferences> Performance menu in Lightroom and let us know if you're able to preview/play the slideshow?

Thanks,

Akash

Views

282

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 03, 2018 0
Adobe Employee ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi philshaffer,

Sorry that the slideshow is coming out blank when you preview or play it in Lightroom Classic CC. Which version of Lightroom Classic CC are you using?

Could you please uncheck "use graphics processor" under the Preferences> Performance menu in Lightroom and let us know if you're able to preview/play the slideshow?

Thanks,

Akash

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 0
New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Forgot the version information

It is LR Classic CC version 7.4

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 0
New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

you probably have seen the reply. Thanks

version is LR classic CC 7.4

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 0
New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

this might help you. The graphics card is Intel Iris Graphics 6100

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Just a link FYI- Re: Graphics

Adobe Lightroom GPU Troubleshooting and FAQ

Regards. My System: Lr-Classic 10.1, Photoshop 22.1, Lightroom 4.1, Windows-10 Nikon DSLR.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 1
New Here ,
Sep 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That works...

No idea why, but obviously you have an idea

Thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2018 0
New Here ,
Nov 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This did not work. 

Ganner Millichip

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 27, 2020 0