Lightroom Classic Map Module not working

New Here ,
Jul 15, 2020 Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I recently loaded Lightroom Classic onto a new laptop. When I go to the map module the display is blank with no map diplayed. What could be the problem? I am connected to the internet and pictures do have GPS data.

 

Thanks

 

TOPICS
Bug, Problem or error, Windows

Views

84

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 15, 2020 Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please state the version NUMBER of your Lightroom Classic. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 15, 2020 Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Release 9.3

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 15, 2020 Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 15, 2020 Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Rebooting did not fix 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines