Lightroom Duplicating Photos error

New Here ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Having an issue when duplicating photos on lightroom.
When editing, I like to do copies of a photo; color and monochrome. Before I duplicate, I make sure to crop and heal/clone the photo. When I've been duplicating recently, the copy reverts to the original format without any of the edits previously done. Any idea why this is?
P.S. I was able to get customer service support yesterday, and it helped for awhile. But now it's having the same issues today.

TOPICS
Problem or error

Views

54

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

How do you make these copies? Are this virtual copies of the appropriate image?

 

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue.

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom.

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences.

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

 

If this doesn't help we need more informations about your environment.

Which operating system do you use?

Which version of Lightroom do you use?

 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Actually, seems the issue I'm having is with the sync. It's very slow

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines