Highlighted

Lightroom Personal Preset green tone bug

New Here ,
Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys!

I am using Lightroom Classic 8.4.1 and just created a new Preset.

When hovering over the preset its preview is showing exactly what the picture should look like when applying the preset:

When hoveringWhen hovering

but when i click it and let the coursor move somewhere else this happens:

After clickingAfter clicking

Does anyone know a solution for this? Why does it get a green tone? Sometimes it also happenes with my other preset but not as regular as with this one. I already tried turning off GPU rendering - didnt help.

Thanks in advance!

TOPICS
Bug, Presets or profiles, Problem or error

Views

41

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Lightroom Personal Preset green tone bug

New Here ,
Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys!

I am using Lightroom Classic 8.4.1 and just created a new Preset.

When hovering over the preset its preview is showing exactly what the picture should look like when applying the preset:

When hoveringWhen hovering

but when i click it and let the coursor move somewhere else this happens:

After clickingAfter clicking

Does anyone know a solution for this? Why does it get a green tone? Sometimes it also happenes with my other preset but not as regular as with this one. I already tried turning off GPU rendering - didnt help.

Thanks in advance!

TOPICS
Bug, Presets or profiles, Problem or error

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 12, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jul 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You're on an old version of LR (8.4.1). A number of bugs with presets have been fixed since then, including one with symptoms similar to these. Upgrade to the latest version 9.3 and see if that fixes it (do Help > Updates).

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2020 0