Lightroom to Pixieset

Community Beginner ,
Oct 06, 2020 Oct 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm downloading pixieset to plugin with Lightroom and when I open file, go to manager plugin, hit add, and select the pixieset plugin. I get a message saying installed but not working. Can someone explain what I may need to do at this point.

TOPICS
Download and install, How to, Import and export, Problem or error, Sync, Windows

Views

456

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 06, 2020 Oct 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

And, have you brought up thevPublish Service and set it up?

 

https://help.pixieset.com/hc/en-us/articles/115003009832

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 06, 2020 Oct 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

yes, In the add section I can see Pixieset but the light is red. I hit the
done button on the right and when I look for the Pixieset symbol In the
publish area and it's not there.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 07, 2020 Oct 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you contacted the plugin writer, Pixieset?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey! Did you ever figure out how to do this? I am also having trouble with it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2020 Dec 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Madison;

 

Just wanted to give you an answer because I figured it out.

 

Make sure that Lightroom is not looking at the root folder when you export it. When you have the folder exported and you're adding it, make sure that you go into the folder ONCE BEFORE you actually see all the files for Pixieset and add that folder.

 

The folder that you should be adding should and only be titled: 'Pixieset.lrplugin'

Have a great day!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2020 Dec 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Troy;

 

Just wanted to give you an answer because I figured it out.

 

Make sure that Lightroom is not looking at the root folder when you export it. When you have the folder exported and you're adding it, make sure that you go into the folder ONCE BEFORE you actually see all the files for Pixieset and add that folder.

 

The folder that you should be adding should and only be titled: 'Pixieset.lrplugin'

Have a great day!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 23, 2021 Jan 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

THANK YOU!!

 

It took me so long to find this answer. I was googling and gooogling with no luck! Finally found it here 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines