LR Classic 9.4 suddenly not importing videos.

New Here ,
Nov 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have been importing .mov videos shot on my Nikon D850 for a long time. Now suddenly I get the error An unknown error has occurred while reading the video file. Connecting to Dynamic Link server failed. (1)

 

I have tried solutions posted here but nothing works. I need help.

TOPICS
Problem or error

Views

15

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

LR Classic 9.4 suddenly not importing videos.

New Here ,
Nov 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have been importing .mov videos shot on my Nikon D850 for a long time. Now suddenly I get the error An unknown error has occurred while reading the video file. Connecting to Dynamic Link server failed. (1)

 

I have tried solutions posted here but nothing works. I need help.

TOPICS
Problem or error

Views

16

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 08, 2020 0
GoldingD LATEST
LEGEND ,
Nov 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 10, 2020 0