Highlighted

LR\instagram login error

New Here ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I  have a problen with LR and instagram plug in. I have a log in error : challenge_required when I tied to log in in LR. ? need help!

 

[Moved from Community Help (which is about the forums) to a better forum... Mod]
[To find a forum for your program please start at https://community.adobe.com/]

 

{Moved from Lightroom Cloud to Lightroom Classic Forum by Moderator} 

Adobe Community Professional
Correct answer by cmgap | Adobe Community Professional

Have you tried to add the account again in Lightroom?

Topics

Feature request

Views

721

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

LR\instagram login error

New Here ,
Mar 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I  have a problen with LR and instagram plug in. I have a log in error : challenge_required when I tied to log in in LR. ? need help!

 

[Moved from Community Help (which is about the forums) to a better forum... Mod]
[To find a forum for your program please start at https://community.adobe.com/]

 

{Moved from Lightroom Cloud to Lightroom Classic Forum by Moderator} 

Adobe Community Professional
Correct answer by cmgap | Adobe Community Professional

Have you tried to add the account again in Lightroom?

Topics

Feature request

Views

722

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried to add the account again in Lightroom?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Mar 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem and I have tried re-adding the account

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
May 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I also have the same problem, adding the account again doesn't help, so I don't know why 'cmgap' has marked that as the 'correct answer' as it isn't!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
May 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Miles - I didn't mark the answer as correct. That said deleting an old publish service then adding it again often will solve the problem as described by the original poster. If  you are having an issue - start a new thread so that your issue can be answered. It's more than likely that you have a similar but different problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
malebel LATEST
New Here ,
Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem, too. Yes, I tried deleting and reloading it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...