LRC 10.2 wont load catalog created in 10.1.1

New Here ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I updated my WIndows  LRC 10.1.1 to 10.2 and when I attempt to open I get a Catalog error. the system will not load current catalog or even a 3 day old backup.  I have reverted back to 10.1.1 and can open catalog.  I can not optain any crash loags.  thoughts?  my machine is a Windows 10 32 gb memory on a SSD.  All updates are applied to windows.

TOPICS
Problem or error

Views

33

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Report this to Adobe as a bug.

 

Adobe Submit Product Feedback.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Do you get an error message? If yes please post the exact message.

Which version of Windows do you use exactly?

 

Have you tried to reset the lightroom preferences to the default settings?

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines