LRC color labels set but don't show

Participant ,
May 20, 2021 May 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I'm able to set a color label but they don't show on the thumbnail.

If I sort by color they will appear but don't have any color.

This just started happening recently.

I really need to see the colors.

How can I do this.

Thank you,

JohnL

TOPICS
Performance, Problem or error, Windows

Views

166

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , May 20, 2021 May 20, 2021

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 20, 2021 May 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
May 20, 2021 May 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

That did it. Thank you.

Is there a way to do it w/o resetting all my preferences.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 21, 2021 May 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It's all or nothing.

What you can do is to make screenshots of all the tabs in the preferences dialog, which will make it easier to restore your settings if you need to reset the preferences in the future.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines