LrC Unusably Slow on Big Sur, Not a profile issue

New Here ,
Dec 22, 2020 Dec 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've come across the issue where everything in Lightroom Classic slows to an unusable degree. I've ready many posts about switching display profiles to sRGB, etc. None of those solutions has worked. I was told to make a new post.

 

Edited by Moderator

TOPICS
Bug, Mac, Performance, Problem or error

Views

73

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 22, 2020 Dec 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Not sure why that isn't "Rikk" the Adobe admin … Sorry other rikk.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 22, 2020 Dec 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I suspect the idea was that you start a new thread on the LrC Feedback forum rather then here. This link will take you to the correct forum https://feedback.photoshop.com/topics/lightroom-classic/5f5f2093785c1f1e6cc40872

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines