Highlighted

My images "disappeared" in Develop Module while using Before and After

Community Beginner ,
Jun 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

I'm three days in to using LR Classic Version 9.3 - in other words, a very big newbie. I use Windows 10.

I've started watching tutorials and also played around a little in the program.

I was editing a photo that I imported and when I was done I clicked on the "Before and After" and I tried to get my single "after" photo - so I clicked on the backslash key and now I have no photos - no "Before" and no "After".

Can someone help please?

Summerlee

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

My images "disappeared" in Develop Module while using Before and After

Community Beginner ,
Jun 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,

I'm three days in to using LR Classic Version 9.3 - in other words, a very big newbie. I use Windows 10.

I've started watching tutorials and also played around a little in the program.

I was editing a photo that I imported and when I was done I clicked on the "Before and After" and I tried to get my single "after" photo - so I clicked on the backslash key and now I have no photos - no "Before" and no "After".

Can someone help please?

Summerlee

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jun 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Press the backslash key again

 

Hmm, supposed to work like:

 

https://lightroomkillertips.com/lightroom-tip-quick-and-easy-beforeafter-view/

 

https://fstoppers.com/originals/simple-lightroom-trick-beforeafter-preview-key-344164

 

 

 

 

 

Just another Adobe customer; My Sys; APP: LRC 9.3, PS 21.2.1; CMP: WIN WS 16GB OS 10 v1909 (18363), mid 2015 MBPr 15” 16GB MACOS 10.15.6; 4K EXT DSPY; CAM: Canon 5D Mk III, Fuji X-T3

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
LEGEND ,
Jun 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Which keyboard character

 

a. (backslash)  \

or

b. (slash)  /

 

 

 

 

Just another Adobe customer; My Sys; APP: LRC 9.3, PS 21.2.1; CMP: WIN WS 16GB OS 10 v1909 (18363), mid 2015 MBPr 15” 16GB MACOS 10.15.6; 4K EXT DSPY; CAM: Canon 5D Mk III, Fuji X-T3

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Jun 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you, David G for your quick response. I used the "slash" (/) on the numeric keyboard and I think that made it disappear. Then after the fact I used the back slash and still no photo showed. This was yesterday and I sort of just gave up after spending way too much time on it. Today I went back into "Develop" and I see the History of my editing and that I imported it and exported it, and the photo is "back". Just now I toggled Before and After and then hit the backslash (\) and it worked!!! Thanks again for your help. I am going to to post another question separately about how I have duplicate photos in LR - I'm thinking I may have imported photos twice.  If you have time, I'd like to hear your opinion about the duplicate photos. Donna

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...