New folder isnt showing in correct order

New Here ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, I have a problem with newly added pictures in a new folder.

As soon as I create a new folder, it is not displayed in the normal list, but at the top.

On the Mac the path ist correct. But not in LR.

I have already tried to delete and re-create the folder, but the same result!

Where normally the images should be displayed, there is 0. I hope the screenshot makes it understandable. Thanks in advance

 

TOPICS
Import and export, Mac, Problem or error

Views

97

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Likes

translate

Translate

Translate
LEGEND ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please include your screen capture in your message by clicking on the "Insert Photos" icon. Many of us will not download attachments.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I think the more button is broken. But here ist the screenshot.

 

Bildschirmfoto 2020-11-12 um 21.06.59.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My first thought is this is the "Capitalization bug". Here is the fix: https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic/catalog-same-photos-same-location-but-shown-twice/t...

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 12, 2020 Nov 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

yes, thank you, that was apparently the reason. 

I mark the post as solved!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines