Highlighted

New Presets not showing under user presets in Lightroom Classic 9.1 update

New Here ,
Apr 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've have searched and tried to troubleshoot for HOURS. I understand that the new files for the preset have been changed to the XMP file type. However, my newly created preset (not downloaded) still doesn't show up in the user presets panel. After dragging the files from the camera raw folder into my lightroom folder settings under presets, I hit import on the preset panel, and lightroom claims " Files are already imported". Yet, the presets are not visible when I click User Presets. Can someone help me fix this as its slowing down my workflow with my clients??

TOPICS
Import and export, Presets or profiles, Problem or error

Views

71

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

New Presets not showing under user presets in Lightroom Classic 9.1 update

New Here ,
Apr 22, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've have searched and tried to troubleshoot for HOURS. I understand that the new files for the preset have been changed to the XMP file type. However, my newly created preset (not downloaded) still doesn't show up in the user presets panel. After dragging the files from the camera raw folder into my lightroom folder settings under presets, I hit import on the preset panel, and lightroom claims " Files are already imported". Yet, the presets are not visible when I click User Presets. Can someone help me fix this as its slowing down my workflow with my clients??

TOPICS
Import and export, Presets or profiles, Problem or error

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 22, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation