Highlighted

Newest version of Lightroom Classic

New Here ,
May 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Since updating to Catalina and then updaing Lightroom Classic, when in "Develop" I can no longer use the Brush tool.  I click on brush, set my parameters and then once the brush hits the edge of the image it stops. You can move the brush all around the  image but not over the image itself. 

 

Anyone else?  Any fixes?

Topics

Creative Cloud

Views

169

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Newest version of Lightroom Classic

New Here ,
May 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Since updating to Catalina and then updaing Lightroom Classic, when in "Develop" I can no longer use the Brush tool.  I click on brush, set my parameters and then once the brush hits the edge of the image it stops. You can move the brush all around the  image but not over the image itself. 

 

Anyone else?  Any fixes?

Topics

Creative Cloud

Views

170

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
May 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Restart your system.

Reset the LR preferences.

After that IF it still happens show us a screen shot of what you are seeing.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...