no funciona bien el modulo de revelado

New Here ,
Sep 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

En el modulo de revelado sólo se ve la imagen cuando está activado el botón recortar. Con cualquier otro no es visible la imagen

TOPICS
Problem or error

Views

68

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

no funciona bien el modulo de revelado

New Here ,
Sep 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

En el modulo de revelado sólo se ve la imagen cuando está activado el botón recortar. Con cualquier otro no es visible la imagen

TOPICS
Problem or error

Views

69

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 14, 2020 0
LEGEND ,
Sep 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

following

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 14, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In the reveal module you only see the image when the crop button is activated. With anyone else the image is not visible

Try to disable the GPU under Preferences > Performance. (set  Use Graphics Processor to Off)

If that fixes the issue, update your graphics driver, and try to turn the GPU back on.

 

Another possibility is that you have a defective monitor profile.

Try setting the monitor profile to sRGB. (use Adobe RGB if you have a wide gamut monitor)

See https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-change-my-monitor-profile-to-check-whether-its-corrupted/

 

If this fixes the issue, it is recommended that you calibrate the monitor with a hardware calibrator.

This will also create and install a custom monitor profile that describes your monitor accurately, and makes sure that you are seeing correct colors on screen in color managed applications like Lightroom and Photoshop.

 

If you need further help, please tell us

  • Your exact version of Lightroom (Help > About Lightroom)
  • Your operating system and version number. (Mac or Windows)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 14, 2020 0
New Here ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Muchas gracias. Tras calibrar el color del monitor efectivamente ha mejorado el funcionamiento del modulo de revelado. No en la primera vez que se abre, pero si a la segunda o la tercera

Una nueva cuestión, también del móduclo de revelado: dentro del panel "Básicos", el boton de tono automático está inactivo y no se puede usar

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Sep 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks a lot. After calibrating the color of the monitor, the operation of the reveal module has indeed improved. Not in the first time it opens, but if to the second or third
A new issue, also from the revealed mode: within the "Basics" panel, the auto-tone button is inactive and cannot be used

Try resetting the Lightroom preferences.

See https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 17, 2020 0
New Here ,
Sep 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Muchas gracias

Pero restablecí las preferencias de Lightroom y continua desactivado el boton de "tono automatico" en el panel básicos del modulo de revelado

Tambien he desinstalado y reinstalado el programa, sin cambios

Gracias por las respuestas

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 18, 2020 0