Highlighted

No Help customer service not yet found.

New Here ,
May 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I know this is a community forum, but there are some people who have provided answers who idetify as Adope Community Professional or Adobe Employee.   There are three letters missing, but they should show up after I post this I hope) Anyway, I posted an issue a few dayys ago without resolution. I will repost some of that here. In the meantime, my MacOS is as current as it can get, given that it was made on 2011. My keyboard works fine in every other application. In fact, everything works fine except for Adobe Lightroom Classic and now Bridge. Currently Bridge will not open. When I right click on the app, a message pops up saying "The application Adobe Bridge 2020" is not open any more." I know! When I look at force quit, I see Bridge, but even when forcing, it will not quit or otherwise react. I have unistalled and reinstalled Creative Cloud, Bridge and LR Classic without results. I uninstalled v9.2.1 or whatever is newest and went back to v9.0 without any change. I found a Customer Service number, but unfortunately, no is there on the weekend (of course - "customer" service) and have not been able to locate or activate live chat. Below is a copy of my original message.

 

I am currentlyy running v9.2.1 on an iMac with High Sierra 10.13.6. I have had a series of issues in the last two days. The LR app frozZe (for some reason I am unable to tYpe small Y or Z), I was unable to restart with the command and did a cold restart. No help. I reinstalled LR. Then I reinstalled CC. I can now open LR and it shows everything (screen cap attached) but when I click on a file, LR is stuck "loading. I have also run Disk UtilityY without help. Additionally, beginning even prior to updating LR, it was unexpectedly quit and I would get to "report to apple box. As I was tping this, it did it again. Here is what the beginning of the report showed:

Process: Adobe Lightroom Classic [915]
Path: /Applications/Adobe Lightroom Classic/Adobe Lightroom Classic.app/Contents/MacOS/Adobe Lightroom Classic
Identifier: Adobe Lightroom Classic
Version: 9.2.1 [202004070813-7699d98a] (9.2.1)
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: ??? [1]
Responsible: Adobe Lightroom Classic [915]
User ID: 501

Date/Time: 2020-05-19 15:13:42.692 -0400
OS Version: Mac OS X 10.13.6 (17G12034)
Report Version: 12
Anonymous UUID: 5D9AE575-06B2-F099-8169-E44C63AB2C89

Time Awake Since Boot: 2500 seconds

System Integrity Protection: enabled

Crashed Thread: 15 Preview Server

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
Exception Codes: KERN_MEMORY_ERROR at 0x0000000182713000
Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY

Termination Signal: Bus error: 10
Termination Reason: Namespace SIGNAL, Code 0xa
Terminating Process: exc handler [0]

 

I am unable to view stored photos, files and am unable to import from an SD card utilizing the Mac USB port. MyY Mac syYstem sortware is up to date. I reinstalled Photoshop as well and so far, it seems to be working. I also have Elements (which I never use) and that opens easilyY. I am out of ideas.

 

about.pngloading.pngrelease.pngScreen Shot 2020-05-19 at 13.29.45.png

Topics

Crash or freeze, Download and install, Import and export, Mac, Performance

Views

640

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No Help customer service not yet found.

New Here ,
May 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I know this is a community forum, but there are some people who have provided answers who idetify as Adope Community Professional or Adobe Employee.   There are three letters missing, but they should show up after I post this I hope) Anyway, I posted an issue a few dayys ago without resolution. I will repost some of that here. In the meantime, my MacOS is as current as it can get, given that it was made on 2011. My keyboard works fine in every other application. In fact, everything works fine except for Adobe Lightroom Classic and now Bridge. Currently Bridge will not open. When I right click on the app, a message pops up saying "The application Adobe Bridge 2020" is not open any more." I know! When I look at force quit, I see Bridge, but even when forcing, it will not quit or otherwise react. I have unistalled and reinstalled Creative Cloud, Bridge and LR Classic without results. I uninstalled v9.2.1 or whatever is newest and went back to v9.0 without any change. I found a Customer Service number, but unfortunately, no is there on the weekend (of course - "customer" service) and have not been able to locate or activate live chat. Below is a copy of my original message.

 

I am currentlyy running v9.2.1 on an iMac with High Sierra 10.13.6. I have had a series of issues in the last two days. The LR app frozZe (for some reason I am unable to tYpe small Y or Z), I was unable to restart with the command and did a cold restart. No help. I reinstalled LR. Then I reinstalled CC. I can now open LR and it shows everything (screen cap attached) but when I click on a file, LR is stuck "loading. I have also run Disk UtilityY without help. Additionally, beginning even prior to updating LR, it was unexpectedly quit and I would get to "report to apple box. As I was tping this, it did it again. Here is what the beginning of the report showed:

Process: Adobe Lightroom Classic [915]
Path: /Applications/Adobe Lightroom Classic/Adobe Lightroom Classic.app/Contents/MacOS/Adobe Lightroom Classic
Identifier: Adobe Lightroom Classic
Version: 9.2.1 [202004070813-7699d98a] (9.2.1)
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: ??? [1]
Responsible: Adobe Lightroom Classic [915]
User ID: 501

Date/Time: 2020-05-19 15:13:42.692 -0400
OS Version: Mac OS X 10.13.6 (17G12034)
Report Version: 12
Anonymous UUID: 5D9AE575-06B2-F099-8169-E44C63AB2C89

Time Awake Since Boot: 2500 seconds

System Integrity Protection: enabled

Crashed Thread: 15 Preview Server

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
Exception Codes: KERN_MEMORY_ERROR at 0x0000000182713000
Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY

Termination Signal: Bus error: 10
Termination Reason: Namespace SIGNAL, Code 0xa
Terminating Process: exc handler [0]

 

I am unable to view stored photos, files and am unable to import from an SD card utilizing the Mac USB port. MyY Mac syYstem sortware is up to date. I reinstalled Photoshop as well and so far, it seems to be working. I also have Elements (which I never use) and that opens easilyY. I am out of ideas.

 

about.pngloading.pngrelease.pngScreen Shot 2020-05-19 at 13.29.45.png

Topics

Crash or freeze, Download and install, Import and export, Mac, Performance

Views

641

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
May 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As you said, this is a community forum. Adobe Community Professionals are not Adobe employees, and very few real Adobe employees visit here. I suggest you post this in the feedback forum: https://feedback.photoshop.com. That is where Adobe engineers can be reached.

-- Johan W. Elzenga, http://www.johanfoto.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 23, 2020 0
New Here ,
May 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the suggestion.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 24, 2020 0
Adobe Community Professional ,
May 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Often, these types of issues are a result of some form of conflict running on your system, especially since you have already reinstalled the CC software. You might find it useful to re-start your computer in Safe Mode and then try relaunching the application. if it works, then you know some other software is causing the conflict.

https://support.apple.com/en-us/HT201262

warmly/j

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 24, 2020 0
dfox68 LATEST
New Here ,
May 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks. I will give this a try.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 24, 2020 0