Highlighted

Spot Edit: Heal acting funny after latest update.

Explorer ,
Jun 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

After the recent update -The Heal tool in Lightroom Classic is leaving light/white areas when spot correcting the edges of images. (Yes, I am grabbing from matching areas(even darker areas), not brighter or white areas of the photo). Anyone else?

Screen Shot 2020-06-18 at 5.53.50 PM.png

Thank you, I rebooted and tried it again and it seems to be working ok now!

 

 

 

Topics

Problem or error

Views

97

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Spot Edit: Heal acting funny after latest update.

Explorer ,
Jun 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

After the recent update -The Heal tool in Lightroom Classic is leaving light/white areas when spot correcting the edges of images. (Yes, I am grabbing from matching areas(even darker areas), not brighter or white areas of the photo). Anyone else?

Screen Shot 2020-06-18 at 5.53.50 PM.png

Thank you, I rebooted and tried it again and it seems to be working ok now!

 

 

 

Topics

Problem or error

Views

98

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jun 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Need to see a wider view on that screenshot. Need to see the panel on the right.

 

And please use the insert photo button in the menu, attachments suck on this web site.

 

Just another Adobe customer; My Sys; APP: LRC 9.4, PS 21.2.1; CMP: WIN WS 16GB OS 10 v1909 (18363), mid 2015 MBPr 15” 16GB MACOS 10.15.6; 4K EXT DSPY; CAM: Canon 5D Mk III, Fuji X-T3

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Explorer ,
Jun 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you, I rebooted and tried it again and it seems to be working ok now!

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jun 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please Edit you post to remove the Attached screen shot and Include it in the body of the text of your post.

You do that by Clicking the "More..." link at the bottom of your post, Selecting "Edit Message" and then use the "Insert Photos" icon in the tool bar at the top of the Post/Reply/Edit dialog box like this.

2020-06-07 19_13_42-Camera Raw Brush tool problem - Adobe Support Community - 11189555.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...