Thumbnail photos missing

New Here ,
Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have something really strange happening. Ever time I create keywords for a photo and press enter the photo thumbnail disappears. However, when I check my folders outside of Lightroom the photos are there. I am perplexed! 

TOPICS
Problem or error, Windows

Views

53

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

LEGEND , Nov 03, 2020
Just Shoot Me LEGEND , Nov 03, 2020
You have either a Filter set or you are in some other Keyword view or even a smart Collection and the addition of the new keyword does not Fit the Filtering of the smart collection or keyword name view.   Go to All Photographs and search for that image. Oh and Turn Off any filters you have set.

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
LEGEND ,
Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You have either a Filter set or you are in some other Keyword view or even a smart Collection and the addition of the new keyword does not Fit the Filtering of the smart collection or keyword name view.

 

Go to All Photographs and search for that image. Oh and Turn Off any filters you have set.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
JamieC_VA AUTHOR LATEST
New Here ,
Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Boy do I feel silly. Thank you. 🙂

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more