Thumbnails

New Here ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please can anybody explain why sometimes after editing a picture in LR Classsic the picture is returned to the end of the thumbnail strip rather than where it originated from

The sort order has (accidentally?) been changed. So change it back to sort by Capture Time.

TOPICS
Problem or error

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Thumbnails

New Here ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please can anybody explain why sometimes after editing a picture in LR Classsic the picture is returned to the end of the thumbnail strip rather than where it originated from

The sort order has (accidentally?) been changed. So change it back to sort by Capture Time.

TOPICS
Problem or error

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 25, 2020 0
LEGEND ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The sort order has (accidentally?) been changed. So change it back to sort by Capture Time.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 25, 2020 0
Jonmox LATEST
New Here ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your help. I have changed to Capture Time and the thumbnail strip has return to what should be normal.
The only puzzle is that I did not change it in the first place, but problem solved. Thanks again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 25, 2020 0