TOO SLOW

New Here ,
Dec 10, 2020 Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I use Lightroom Classic from 2013 and I love this program but I've to say that the performance with the last update (10.1) are HORRIBLE. I use a iMAC 27 5k, 32Gb of RAM and is TOO SLOW, a really BAD upgrade. I was happy till few months ago, what did you do??

I'm really thinkin to move to Capture One. NO ADOBE this the WRONG WAY.

TOPICS
Mac, Performance

Views

64

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 10, 2020 Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you upgrade your MACOS to Big Sur? Hope not.

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Dec 14, 2020 Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If you're on a Mac using a custom display profile created by a color calibrator, there can be significant performance issues:

https://feedback.photoshop.com/conversations/lightroom-classic/lightroom-classic-mac-user-interface-...

 

Please add details of your issue to the bug report, and be sure to click Like and Follow at the bottom of the first post. That will make it a little more likely that Adobe will prioritize a fix, and you'll be notified when the bug's status changes. Note that Adobe developers don't participate in this forum and won't see anything you post here, but they're actively participating in the bug-report thread.

 

[Use the blue reply button under the first post to ensure replies sort properly.]

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines