Upgraded to LR Classic V10 and Adjustment brush now hangs

Community Beginner ,
Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Running Catalina 10.15.6 LrC 9.4 worked perfectly with adjustment brushes and everything. Now upgraded to LrC V10 and the Adjustment Briush no longer works (hangs with the rendering indicator permanently on). If I click back one step in the LrC history it stops hanging and I can do anything else (eg Radial Filter or Graduated Filter. If I switch to another image in Develop it also stops hanging. If I go back to the image with the Adjustment brush open it hangs again!

 

This also happens whether I am using the Graphics processor or not. 

 

Anybody any ideas?

 

{Moved from Lightroom Cloud to Lightroom Classic Forum by Moderator} 

TOPICS
Bug, Mac, Problem or error

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
GoldingD LATEST
LEGEND ,
Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You may want to post this at the official,Adobe feedback site where Adobe Techs respond

https://feedback.photoshop.com/topics/lightroom-classic/5f5f2093785c1f1e6cc40872?cType=PROBLEM&page=...

 

recommend you include your sys info as LrC reports it.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more