V10 incredible slow

New Here ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello folks!
After updating to V10 yesterday, I can't work smoothly in Lightroom at all. Scrolling through the previews in the library is terrible! After about 3-5 seconds the previews start to move. Even with a catalog with only 10000 photos it is really slow.
I have a MacPro (Late 13) which works very well with Lightroom. My partner with Windows has the same problem. Is this known?

TOPICS
Mac, Performance, Windows

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

V10 incredible slow

New Here ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello folks!
After updating to V10 yesterday, I can't work smoothly in Lightroom at all. Scrolling through the previews in the library is terrible! After about 3-5 seconds the previews start to move. Even with a catalog with only 10000 photos it is really slow.
I have a MacPro (Late 13) which works very well with Lightroom. My partner with Windows has the same problem. Is this known?

TOPICS
Mac, Performance, Windows

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 25, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Add your comments to this thread, which is being monitored by Adobe Developers https://feedback.photoshop.com/conversations/lightroom-classic/lightroom-classic-v10-ui-very-slow-af...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 25, 2020 1