watermerk

New Here ,
Jan 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

als ik fotos exporteer, dan komt niet op elke foto mijn watermerk.

waar kan het aan liggen dat het op sommige fotos wel en sommige fotos niet erop komt.

 

TOPICS
Import and export

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What are the  differences in the photos that do not export with a watermark - are they smart previews? Are they original images located on an external drive that is not connected? Are you exporting the images to the same location (local drive or external drive)? Are the images in the same folder from the same shoot?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sa.watt AUTHOR
New Here ,
Jan 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

the photos are all from the same shoot and folder, all edited in
lightroom, and are on the computer hard drive, if I export them all
together or 1 by 1, the same watermark problem keeps happening with
certain photos

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jan 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

With the SAME photos or different ones each time?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sa.watt AUTHOR
New Here ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Different ones

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please upload  a screen shot  of one of your  images  with  the  watermark and one without the  watermark.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sa.watt AUTHOR
New Here ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

  

65A6FEC7-A335-4EF1-BD3C-80E665D3C980.jpeg

7EA216C2-C1D4-4FDE-AF69-DE2DB0287087.jpeg

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi SA - Try deleting this watermark and creating a new one. Literally anything as a new watermark such as a copyright symbol (opt 'G'). Also with this new watermark try it on a different random set of  images.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sa.watt AUTHOR LATEST
New Here ,
Jan 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

i tried that but it doesn't work either
 
 


 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jan 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Are the watermarks. perhaps, showing up in the wrong part of the photograph?

As in landscape vs portrait

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sa.watt AUTHOR
New Here ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Now they don’t show up

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
LEGEND ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So buggy behavior. Have you considered resetting the preference file?

 

The preference file can get corrupted leading to odd behavior. A damaged preference file will survive updates/upgrades/reinstall. 

 

Resetting the preference file is Adobe speak for deleting it and restarting LrC whereupon a new preference file will be created. Note, doing so may (probably will) revert many preference settings to defaults as a side effect.

 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/help/setting-preferences-lightroom.html

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more