Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom Desktop: Pasting only Tone Curve Settings deletes gradients and brushes settings on destination photo

1 Vote
Community Beginner ,
Jun 19, 2020 Jun 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When copying only Tone Curve Settings and pasting it to a new photo that already has radial filters, gradient filters and or brushes, it deletes them altogether.
I've tried with other individual checkboxes from the Light Group and it also overwrite filters settings.
Lightroom v3.3
Bug Fixed
TOPICS
Desktop

Views

5

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
4 Comments
Adobe Employee ,
Jun 20, 2020 Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can duplicate this, Leonel. I will log a bug with the team for this. Thanks for the report!
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Jun 20, 2020 Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you!
Also, I noticed the Y hotkey in this version now opens the Activity Tab and no longer shows the original photo. Although the Show Original button says it'll be run with the Y hotkey.
Just in case, I'm using a Spanish Keyboard.

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Aug 18, 2020 Aug 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Updates to Camera Raw, Lightroom Classic, and the Lightroom Ecosystem were released yesterday evening and contain a fix for this issue.  Please install the appropriate update and see if it solves this problem. 

Thank you for your patience.
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Translate

Translate

Report

Report
Community Beginner ,
Aug 18, 2020 Aug 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Thanks! It does solve the copying and pasting issue. What a relief!

Now I realize how the Y hotkey actually works both in the updated and in the previous one. It's kind of duplicate, but the 'Activity' tab opens pressing Y and the 'Show Original' button triggers when pressing SHIFT + Y. But they both show the 'Y' letter when hovering over them.


Personally I use quite often the 'Show Original' function and I'd like it to have the simplest hotkey. Conversely, I've never used the 'Activity' tab yet.
Thanks again for the fix!

Translate

Translate

Report

Report